Power Point

Microsoft Office PowerPoint is een computerprogramma van Microsoft dat deel uitmaakt van Microsoft Office. Het is een pakket waarmee vooral gemakkelijk presentaties gemaakt kunnen worden die bestaan uit meerdere dia's.
Hier vind je meer informatie over Powerpoint.

Prezi

Prezi is een applicatie gemaakt in Adobe Flash Professional waarmee je online presentaties kunt maken. Een Prezi-presentatie bestaat in feite uit één ‘groot vel papier’ (canvas) waarop je de presentatie maakt. Je kunt hierbij inzoomen op details en uitzoomen voor overzicht. Je kunt ook hyperlinks, afbeeldingen en video’s toevoegen. Hier vind je meer informatie over Prezi.

First-person shooter

Een first-person shooter of FPS is een genre in de computerspellen. Het speltype wordt vaak gebruikt bij shooters (schietspellen).
Hier vind je meer informatie over first-person shooters.

Virtuele tour

Een virtuele tour is een simulatie van een bestaande lokatie. Meestal samengesteld vanuit digitale (video)beelden. Kijk hier voor meer informatie.
Hier vind je meer informatie.

Parental Controls

Parental Controls ("Ouderlijke controle") zijn voorzieningen in digitale producten (zowel software als hardware) die tot doel hebben het gebruik van digitale media te begrenzen.
Hier vind je meer informatie over parental controls.
..

Musea Virtuele Tour

Kijk hier naar een voorbeeld van een virtuele Musea Tour - Het nieuw fries museum.

....
.....
......